Pályázat

ZEMPLÉN KLÍMA Kft. versenyképességének növelése eszközbeszerzés által

Zemplén Klíma Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 5 492 483 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez a „Hátrányos helyzetű településeken működő mikor- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című Felhívásra benyújtott „Zemplén Klíma Kft. versenyképességének növelése eszközbeszerzés által” című, GINOP-1.2.9-20-2021-06265 számú támogatási kérelem keretében.

Kedvezményezett neve, címe:  Zemplén Klíma Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 3943 Bodrogolaszi, Templom út 22.

Projekt címe: ZEMPLÉN KLÍMA Kft. versenyképességének növelése eszközbeszerzés által

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-06265

Szerződött támogatás összege: 5 492 483 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt tartalma: 

A Zemplén Klíma Kft. a Víz-, gáz-, fűtés, légkondicionáló-szerelés valamint az Egyéb épületgépészeti szerelés tevékenységét kívánta fejleszteni. A tervezett beruházás keretében a munkálatok minőségét javító, kapacitásbővítést szolgáló alábbi eszközök beszerzése valósult meg:

3 db Milwaukee K750S fúró-bontó kalapács

4 db Milwaukee M18PPA-586P erőcsomag

4 db Milwaukee M18 FHX-0X-SDS-PLUS akkus kombi kalapács

1 db Krause Stabilo sokcélú létra 3×14

1 db Festool CTL 26 E AC mobil elszívó

2 db Zarges Variomax többcélú létra

Az új eszközök a klíma-és ipari berendezések felszerelésében és karbantartásában játszanak nagy szerepet. A beszerzésre került elektromos kéziszerszámok és létrák a felszerelési munkálatokat segítik. A Festool elszívó készülékre a szerelés során keletkező por eltávolítása miatt van szükség. Munkavállalóink a létrák segítségével biztosítják a klímaberendezések, és az ipari hűtők fix felhelyezését.

A fentieken kívül információs technológiafejlesztés is megvalósult, mely során 2 db mobiltelefont (1 db Samsung Galaxy S21 Ultra és 1 db iPhone 13 Pro készülék) és 1 db Asus ROG Strix G513IH-HN002T laptop beszerzése valósult meg, amely eszközöket az adminisztratív munkavállalók használnak, akik a megrendeléseket, és ügyfélszolgálati feladatokat látják el a készülékekkel.

A projekt keretében egy fő munkavállaló táblázatkezelő képzése is megvalósult, amely a hatékony munkavégzéséhez járul hozzá, a képesség fejlesztésével rengeteg idő megspórolható a mindennapi munkavégzés folyamán. A hatékony táblázatkezelés hozzájárul a gyorsabb és pontosabb munkavégzéshez, ezáltal több idő jut fontosabb feladatokra, hiszen jelentősen rövidebb lesz az adminisztratív feladatokkal eltöltött idő.

Az eszközbeszerzés, a képzés és a bértámogatás elősegíti a cég versenyképességének megtartását, javítja a növekedési potenciálját, a fejlesztésnek köszönhetően 30%-os kapacitásbővítés valósul meg, amely által 20%-os árbevétel növekedés prognosztizálható.

A projekt befejezési dátuma:         2023.04.30.

 


GINOP-5.2.4-16-2019-03821

A kedvezményezettnek az alábbi tartalmi elemeket szükséges megjelenítenie a honlapján a projekthez kapcsolódóan:

  • A kedvezményezett neve: ZEMPLÉN KLÍMA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
  • A projekt címe: Gyakornoki Program a ZEMPLÉN KLÍMA Kft-nél
  • A szerződött támogatás összege: 7 275 059 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
  • A projekt tartalmának bemutatása: 2 fő gyakornok 9 hónapos foglalkoztatásának megvalósulása. A vállalkozásnál betöltött tevékenységi terület a klímaberendezések szerelése, karbantartása, javítása és adminisztráció, anyagbeszerzés, ügyfelekkel való kapcsolattartás, általános adminisztratív ügyintézés. A gyakornokok munkájához kapcsolódóan beszerzésre került 2 db laptop, 1 db multifunkcionális nyomtató, 2 db mobiltelefon, 2 db táblagép és 1 db projektor is a projekt keretein belül. A programnak köszönhetően a klímaszerelés és a kapcsolódó ügyintézés terén jelentős szakmai gyakorlatot szerzett a két felvett gyakornok.
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.05.14.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03821