Inverteres klíma

880x300-inverter
A split kifejezés mellett az inverteres szóval találkozhatunk még akkor, ha klíma vásárlásra szánjuk magunkat. Az utóbbi készüléktípus pedig kezd egyre inkább népszerű lenni a lakossági felhasználók körében.

Miért lett népszerű az inverteres klíma?

A precízebb és a terheléshez igazított vezérlésen kívül az inverteres klíma egy rendszerben szolgálja a hűtési és a fűtési igényeket. Tehát saját komfortunk megteremtéséhez elegendő csupán egyetlen készüléket beszerezni és üzemeltetni.

Azonban az igazi előnye a már említett vezérlésben rejlik, melynek köszönhetően az inverteres klíma működéskor nem kapcsol be, de nem is kapcsol ki.

Hogyan lehetséges ez?

Az inverteres klíma, a hagyományos klíma készülékekkel ellentétben nem kapcsol ki és be a beállított- és beltér hőmérsékletének a függvényében, hanem az épp aktuális körülményekhez igazodva működik. Ezen működési elvnek köszönhetően az inverteres klíma készülékek teljesítménye egyenletesebb, üzemeltetésük pedig gazdaságosabb.

Hosszabb távon tehát nem csak kényelmesebb, hanem gazdaságosabb is egy készülékkel hűteni és fűteni.

Milyen további előnyei vannak az inverteres klíma készülékeknek?

  • zajmentes működés, így akár éjszaka is üzemeltethető a készülék
  • nincs hideg légáram, hiszen csökkentett üzemmódban is működtethető
  • 5-120 %-ig szabályozható teljesítmény
  • akár -50 %-os energia fogyasztás a hagyományos klíma készülékekkel szemben

Ha tehát a maximális komfort kialakítása mellett energiát szeretne megtakarítani, akkor válassza Ön is az inverteres klíma készülékeink egyikét!

Munkatársaink mindenben a segítségére lesznek!